Infrasloop

Infra sloopwerkzaamheden

Treur Sloopwerken wordt regelmatig ingeschakeld voor het slopen van kunstwerken en auto-, spoor- of waterwegen. Of het nu gaat om de sloop van een viaduct, een deel van een tunnel slopen of het verwijderen van een wegdek, de klus wordt duurzaam, veilig en op tijd uitgevoerd. Met moderne machines zijn wij in staat om vrijwel elke klus te klaren en kunnen ook voor uw project de sloopwerkzaamheden verzorgen.

Asfalt rippen

Treur Sloopwerken is bekend met in het rippen van asfalt. Met een speciaal ontwikkeld hulpstuk aan een hydraulische graafmachine wordt het asfalt weg gestoken. Het asfalt splijt als het waren waarna de vrijgekomen asfaltdelen met een graafmachine op de vrachtwagen geladen kunnen worden. Door de expertise van onze medewerkers en de beschikking over het juiste materieel, kunnen wij het asfalt rippen waardoor er nagenoeg geen beschadigingen ontstaan. Naast vakkundig sloopwerk houden wij ook rekening met milieuvriendelijke ondernemen. Zo zorgen wij voor een milieuverantwoord afvaltransport en kunnen we desgewenst het slooppuin recycling met behulp van een puinbreekinstallatie.
Sloopbedrijf Mijdrecht

Slopen met een planning

Sloopbedrijf Mijdrecht
Civiele & infrastructurele sloopwerken zijn complex en worden vaak gekenmerkt door enorme tijdsdruk. ´Tijd is geld` is zeker van toepassing op het slopen van infrawerken. Door de ervaring en kennis met civiele & infrastructurele sloopwerken kan Treur Sloopwerken de opdrachtgevers ook in het voortraject adviseren. Werken aan infrawerken geeft een belemmering in goede doorstroming , daarom is het slopen van een infrawerk altijd gekoppeld aan een strakke en ambitieuze planning. “Out of the box denken” en onder tijdsdruk werken zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en veiligheid is een specialiteit van Treur Sloopwerken. Met een veelzijdig assortiment aan modern sloopmaterieel kan Treur Sloopwerken elke klus.