Overige werkzaamheden

Overige werkzaamheden in De Ronde Venen

Naast allerhande sloopwerken is Treur Sloopwerken ook gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van grondverzet, zwaar transport, containerverhuur en hovenierswerkzaamheden.

Grond verzet

Met grondverzet worden alle werkzaamheden bedoeld waarbij grond, zand of aarde wordt aangevoerd, afgevoerd, toegepast of opgeslagen. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van wegen, het bouwen van woningen, het leggen van kabels, het dichten van sloten, het uitvoeren van bodemsaneringen, etc. Met de beschikking over machines in vele soorten en maten kunnen wij zorgdragen voor het grondverzet voor elke klus, ongeacht hoe groot of klein. Wij zijn veelal werkzaam voor particulieren, bedrijven, gemeentes, hoveniers in De Ronde Venen en omstreken.

Enkele grondverzet werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren:

  • Uitgraven en aanvullen van een bouwput of aanbouw
  • Uitgraven van een vijver, zwembad of trampoline
  • Graven van sleuven
  • Afgraven en afvoeren van overtollige grond
  • Aanbrengen puinfundering en/of zandbed
  • Afgraven, ophogen of omspitten van uw tuin
  • Bodem bouwrijp maken
  • Dempen van een sloot
Sloopbedrijf Mijdrecht
Sloopbedrijf Mijdrecht

Zwaar transport

Indien u transport nodig heeft voor het verplaatsen van zware machines of materialen kan FCH Treur u de helpende hand bieden. Met een sterke tractor en opleggen zijn wij in staat om vele zware machines of materialen op de gewenste locatie af te leveren.

Container verhuur

U kunt bij ons een container huren voor uw opruiming, verbouwing of klus. Wij hebben verschillende formaten containers klaar staan die geschikt zijn voor verschillende soorten afval. Wij leveren containers in diverse maten. Wij verzorgen containers voor het afvoeren van afval, metalen, puin, hout, groenafval en ander materiaal. We hebben verschillende maten (afval)containers, ieder geschikt voor opslag van een specifiek materiaal. Wij komen de container op het gewenste adres bezorgen en halen de container vol met puinafval ook weer op indien deze vol is of als de klus af is. Je kunt de container eenvoudig bij ons huren door telefonisch contact op te nemen of een email te sturen naar info@treur-sloopwerken.nl

Sloopbedrijf Uithoorn

Treur Wilnis

Hovenierswerkzaamheden

FCH Treur is ook uw partner op het gebied van hovenierswerkzaamheden. FCH Treur, gevestigd in Wilnis, verzorgt al jaren tuinaanleg voor zowel particulieren als zakelijke zakelijke klanten. Door de nodige ervaring en het gebruik van moderne apparatuur kan FCH Treur vrijwel elke klus aan. FCH Treur kan u helpen op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinafval afvoeren, boomverzorging en bestratingswerkzaamheden. Kijk op de website www.treur-tuinen.nl voor een volledig overzicht van de werkzaamheden en een portfolio van alle gedane projecten.